5028a44eb655e101dd25720970f9dfd8.svg  info@maximin.cz       Doprava a platba       Kontakt       Blog

Trekingové hole

Trekingové hole Pro všechny milovníky turistiky a přírody. 
Trekingové hole pomáhají udržovat stabilitu, snižují zatížení kloubu a pomáhají s chůzí i v náročném terénu. Výhodou při jejich použití může být i zlepšení rytmu vaší chůze což napomáhá i pravidelnému dýchání.  více informací

Z čeho se trekingové hole skládají?

Trekingové hole disponují odolnou tyčí, rukojeťí, poutkem, koncovými velmi často výměnnými "hroty", které se volí dle terénu, ve kterém půjdete. 

  • Rukojeť - musí se vám příjemně držet a správně by měla minimalizovat vibrace při odrazech od země. Nejčastější materiálem je proto - guma, korek nebo směs pěny.
  • Poutko - mělo by být pevné, ale současně měkké, snadno nastavitelné a anatomicky správně tvarované. Nesmí nikde odírat a škrtit.
  • Koncový hrot a doplňkové vybavení (konce) musí být vždy pevné a odolné. Slouží k odrážení od povrchu. Hrot bývá vyroben z tvrdé oceli, karbidu, nebo pružného kompozitu. Hrot by měl jít odšroubovat a případně vyměnit za doplňkové koncovky, abyste mohli zvolit správný konec dle terénu. 

 

Nejprodávanější

1. Trekingové hole - žluté

Trekingové hole - žluté
Trekingové žluté hůlky s výměnnými dolními hroty pro pohodlné tůry v jakémkoliv terénu. Disponují rukojetí z pružného korku, který efektivně tlumí vibrace z odrazu do rukou.

795 Kč
995 Kč
1 položek
Trekingové hole - žluté

Trekingové hole - žluté

Trekingové žluté hůlky s výměnnými dolními hroty pro pohodlné tůry v jakémkoliv terénu. Disponují rukojetí z pružného korku, který efektivně tlumí vib...

Více než 5ks skladem
995 Kč 795 Kč
   
-20 %

Kategorie

Vypsat kategorie

Filtry

Barva
Příležitost
Hmotnost
Výrobci

Nejprodávanější

1. Trekingové hole - žluté

Trekingové hole - žluté 795 Kč 995 Kč

Kontakt

VELMI NÍZKÉ CENY

DOPRAVA ZDARMA
​NAD 3000 KČ

(neplatí pro nadrozměrné zásilky)

VÝHODNÉ BALÍČKY

​​

ZÁRUKA NA VŠE
24 MĚSÍCŮ

2111 VÝDEJNÍCH MÍST

(ZÁSILKOVNA)

VLASTNÍ SKLAD V ČR