5028a44eb655e101dd25720970f9dfd8.svg  info@maximin.cz       Doprava a platba       Kontakt       Blog

Klopový mikrofon k mobilu

-62 %
nové
Klopový mikrofon k mobilu

Všesměrový klopový mikrofon je navržen pro jednoduché používání a poskytuje uživateli jasný a přesný záznam hlasu. Funguje výrazně lépe než většina vestavěných mikrofonů, takže je ideální pro všechny druhy nahrávání; uvnitř i venku. Pokud jste začínají či i pokročilý tvůrce určitě si příjdete na své.    více

typ mikrofonu všesměrový mikrofon
Běžná cena: 850 Kč
Cena za 1 ks vč. DPH: 325 Kč
Cena za 1 ks bez DPH: 269 Kč
Historie ceny za 30 dní
Dočasně nedostupné
Expediční doba: 20 pracovních dní
Výrobce: MXM MXM
Kód produktu: MAT428-A

 Přímý dovozce = výhodné ceny

 Výhodné sety zboží

Popis

Klopový mikrofon k mobilu

Všesměrový klopový mikrofon je navržen pro jednoduché používání a poskytuje uživateli jasný a přesný záznam hlasu. Funguje výrazně lépe než většina vestavěných mikrofonů, takže je ideální pro všechny druhy nahrávání; uvnitř i venku. Pokud jste začínají či i pokročilý tvůrce určitě si příjdete na své.

Mikrofon může mít mnoho využití. Pro začínající influencery, youtubery, pro nahrávání rozhovorů v terénu a všude tam, kde může být nutné nahrávat zvuk ve vysílací kvalitě. Extra dlouhý 1,5m kabel je perfektní pro všechny možné scénáře nahrávání a poskytuje uživateli jak flexibilitu, tak potřebný dosah.

Mikrofon je kompatibilní se smartphony Apple iPhone, iPad, iPod Touch, Android Windows. DSLR, videokamery, audio rekordéry, PC, počítače atd.

Toto je nejlepší výkon a cena, která je k dispozici pro vaše video potřeby, vynikající pro rozhovory, podcasty, diktování nebo i videa na vaše sociální sítě. 

4,5mm konektor TRRS pro Apple iPhone, iPad, iPod Touch, smartphony Android a Windows zajišťuje dokonalou kvalitu zvuku.

Parametry

Možno propojit s se smartphony Apple iPhone, iPad, iPod Touch, Android Windows. DSLR, videokamery, audio rekordéry, PC, počítače atd.
Parametry
Možno propojit s se smartphony Apple iPhone, iPad, iPod Touch, Android Windows. DSLR, videokamery, audio rekordéry, PC, počítače atd.

Kategorie

Vypsat kategorie

Filtry

Nejprodávanější

1. Klopový mikrofon k mobilu

Klopový mikrofon k mobilu 325 Kč 850 Kč

Kontakt

VELMI NÍZKÉ CENY

DOPRAVA ZDARMA
​NAD 3000 KČ

(neplatí pro nadrozměrné zásilky)

VÝHODNÉ BALÍČKY

​​

ZÁRUKA NA VŠE
24 MĚSÍCŮ

2111 VÝDEJNÍCH MÍST

(ZÁSILKOVNA)

VLASTNÍ SKLAD V ČR