5028a44eb655e101dd25720970f9dfd8.svg  info@maximin.cz       Doprava a platba       Kontakt       Blog

Podložky pod myši

Podložky pod myši Podložka pod myš nemusí být vždycky nudná a samoúčelná. Univerzální podložka pod myš 2 v 1 může být, jak se můžete sami přesvědčit, zároveň i bezdrátovou nabíječkou pro mobilní telefon. Dobíjení telefonu začne hned, jak jej umístíte na podložku. Není třeba žádných kabelů a nedochází k opotřebování konektoru na mobilu. Originální tip na drobný dárek pro všechny, kteří před počítačem tráví hodiny a hodiny…
  více informací

 

 

Podložky pod myši, také známé jako myšpady nebo myší podklady, jsou ploché podložky, které se umísťují pod optickou nebo laserovou myš. 

  1. Zlepšení Pohyblivosti Myši: Myšpady jsou obvykle vyrobeny z hladkého materiálu, který umožňuje myši plynule klouzat po povrchu. To zlepšuje přesnost a pohyblivost myši.

  2. Chrání Podložku nebo Stůl: Myšpady chrání povrch stolu nebo podložky před opotřebením a poškrábáním, které by mohly být způsobeny pohybem myši.

  3. Lepší Optický Výkon: Moderní optické a laserové myši fungují nejlépe na hladkém a rovnoměrném povrchu, což je zajištěno myšpadem.

  4. Estetický Prvek: Myšpady jsou dostupné v různých stylech, barvách a vzorech, což umožňuje personalizaci pracovního prostoru a přidání estetického prvku.

  5. Návody na Funkci Tlačítek: Některé myšpady mají návody nebo oblasti určené pro funkce tlačítek na myši, což usnadňuje ovládání.

  6. Účelové Myšpady: Existují také speciální myšpady pro různé účely, jako jsou herní myšpady s texturami pro lepší kontrolu myši při hraní her, nebo ergonomické myšpady s výřezy pro odpočinek zápěstí.

  7. Snadná Údržba: Myšpady lze snadno udržovat čisté a často jsou odolné proti skvrnám nebo vylitým kapkám nápojů.

Při výběru myšpady je důležité zvážit materiál, tloušťku, velikost a design, který nejlépe vyhovuje vašim potřebám a preferencím. Dobrý myšpad může významně přispět k pohodlnému a efektivnímu používání myši, zejména pokud pracujete nebo hrajete na počítači dlouhé hodiny.

Nejprodávanější

1. 2v1 podložka pod myš a bezdrátová nabíječka OJD-83 - Hnědá

2v1 podložka pod myš a bezdrátová nabíječka OJD-83 - Hnědá
Univerzální stolní podložka pod myš s 15W QI bezdrátovou nabíječkou pro mobilní telefon.

309 Kč
694 Kč
1 položek
2v1 podložka pod myš a bezdrátová nabíječka OJD-83 - Hnědá

2v1 podložka pod myš a bezdrátová nabíječka OJD-83 - Hnědá

Univerzální stolní podložka pod myš s 15W QI bezdrátovou nabíječkou pro mobilní telefon.

Dočasně nedostupné
694 Kč 309 Kč
   
-55 %
Na cestě od dodavatele

Kategorie

Vypsat kategorie

Filtry

Výrobci

Kontakt

VELMI NÍZKÉ CENY

DOPRAVA ZDARMA
​NAD 3000 KČ

(neplatí pro nadrozměrné zásilky)

VÝHODNÉ BALÍČKY

​​

ZÁRUKA NA VŠE
24 MĚSÍCŮ

2111 VÝDEJNÍCH MÍST

(ZÁSILKOVNA)

VLASTNÍ SKLAD V ČR